Skip to main content

About

B N T N G Photography

Bedrijfsreportages

Een oud cliché maar waar; één beeld zegt meer dan duizend woorden.

Het concept voor het maken van een bedrijfsreportage begint eigenlijk al bij het interview dat de journalist of tekstschrijver heeft met bijvoorbeeld de directeur van het bedrijf.

Uit dit interview worden de belangrijkste punten gefilterd. Ik maak eerst per item een concept van het beeld wat bij het interview past. Soms is het ook zoeken naar een passende (buiten)locatie. De omgeving vertelt vaak veel over de persoon in kwestie. Een leuk voorbeeld van verhaal vertellende foto's is de uitgave "In de steigers"van Woningbouw Bedrijf Velsen. 

Portretten

Zeg eens eerlijk, hoe vaak heb jij op internet gekeken hoe jouw contactpersoon eruit ziet ?

Of het nu zakelijk of prive is, het is gewoon belangrijk om op social media een goed portret van jezelf te hebben.

Dat is best moeilijk want er zijn duizend-en-één manieren om jezelf te presenteren. Denk bijvoorbeeld aan een profielfoto met of zonder achtergrond of aan een kunstzinnige, kleurrijke, zakelijke of op locatie foto.

Belangrijk is de vraag; Wat wil je uitstralen? Wat is je verhaal? Wat wil je vertellen?

Ik wil je daar graag bij helpen. 

Babies

Dat is een hoofdstuk apart. 

Laat ik zeggen dat ik er persoonlijk niet van houd om babies op een gekunstelde manier, met bijvoorbeeld een grote zonnebloem op het kale hoofd, liggend op een gehaakt kleedje met studiolampen er om heen, te fotograferen. 

Ik maak graag een (voor de baby ontspannen) fotoreportage bij jullie thuis. Kijk voor voorbeelden onder Portfolio- Baby fotografie

Stalk me